Партньори

Carrier

Американският производител Carrier е сред основните доставчици на съоръжения за климатизация в света. Производствената гама на фирмата е уникална по разнообразие на изделията и тяхното приложение – от промишлени агрегати с единична мощност 21000 kW до най-малките битови климатизатори от 1,6 kW. Сред иновативните продукти на компанията е линията високотемпературни термопомпени агрегати въздух-вода 61AF за производство на БГВ.
Интернет Страница

Toshiba

Toshiba е световен лидер в производството на оборудване и системи за климатизация. Предлага широка гама от продукти за жилищни, търговски и административни обекти. Утвърден бранд за жилищни сплит системи и съвременните инверторни системи с променлив дебит на хладилния агент VRF, които гарантират високо ниво на ефективност, гъвкавост на действие, намалени изисквания за поддръжка и изключително висока надеждност.
Интернет Страница

Blue Box

Италианска компания с опит в производството на широка гама водоохлаждащи агрегати с въздушно и водно охлаждане, термопомпени агрегати, покривни климатични централи, прецизни климатични шкафове и други.
Интернет Страница

Chigo

Компанията Chigo е основана през 1993 г. в Нанхай, Китай. Първоначално Chigo е най-големият център за поддръжка и сервиз на климатична техника в Китай, а от 2002 г. развива и модерно производство на оборудване за климатизация.
Днес Chigo продължава да разширява продуктовата си гама в областта на битовата и промишлена климатизация. Сред продуктите им се отличават инверторните VRF системи с променлив дебит на хладилния агент CMV-DC.
Интернет Страница

Schwank

Най-големият производител и световен пазарен лидер на инфрачервени лъчисти газови нагреватели за промишлени сгради, външни приложения и спортни съоръжения. Schwank е синоним на инфрачервени лъчисти нагреватели. Аналогично и изобретателите на газовото инфрачервено отопление Schwank са тези с най-голям опит в производството и инсталирането на тези системи. Повече от 150 000 доволни клиенти по цял свят и над 2 милиона продадени нагреватели – цифри, които говорят сами за себе си.
Термоинженеринг МПЗ е официалният представител на Schwank за България.
Интернет Страница

Aertesi

Компания, специализирана в производството на конвектори за подов монтаж, канални тела, тела за висок стенен монтаж и касети.
Интернет Страница

Viessmann

Viessmann Group е една от водещите международни компании, производители на отоплителни системи с оборот възлизащ на 2,1 милиарда евро. Предлагат системни решения с отоплителна техника за всички енергоносители и с мощности от 1,5 до 120.000 kW. Комплексната продуктова програма на Viessmann обхваща стенни кондензни котли, стоящи кондензни котли, както и когенератори за работа с природен газ или биогаз.
В областта на регенаративните енергийни системи Viessmann предлага термични соларни инсталации с плоски и вакуумно-тръбни колектори за подгряване на битова гореща вода, подпомагане на отоплението и охлаждане на сгради. Специални котли и горивни инсталации от 4 до 50 MW за нарязани дърва, дървесни отпадъци и дървени пелети, термопомпи от 1,7 до 2.000 kW с използване на топлината от земята, водата и въздуха, както и фотоволтаични системи.
Интернет Страница

BOSCH

След приемането на компаниите LOOS и KÖHLER & ZIEGLER в редиците на BOSCH, компанията продължава да е предпочитан партньор за доставки на водогрейни и парни котли, както и комплектоващи съоръжения за тях.
Фирмата произвежда комплектоващи съоръжения за осигуряване водно-химическия режим на захранващата и котелната вода, както и елементи на кондензното и горивното стопанство.
Интернет Страница

TROX

Технологичен лидер на пазара – TROX предлага пълна гама от компоненти и системи за централизирана и децентрализирана вентилация и климатични инсталации. Обширният продуктов спектър се простира от разпределението на въздуха до пожарната защита, съоръженията за регулиране и филтриращото оборудване.
Интернет Страница

Siemens

Siemens Building Technologies – е направление в Siemens, което предлага продукти и решения за сградна автоматизация и контрол на климата. Портфолиото на компанията от продукти и системи за изграждане на ОВиК инсталации включва системи за дистанционно четене, контролери, полева автоматика и регулиращи прибори.
Интернет Страница

DamVent

Дамвент ООД е българска производствена компания създадена през 2008 г., правоприемник и наследник последователно на Дамянов Клима ООД (създадена през 2004 г.) и Дамянов-Мартинов Клима ООД (Създадена през 1990 г.). Наложила се е на европейския пазар с високоефективни климатични камери с вградена термопомпа за обработване на пресния въздух и покриване на товарите, рекуперативни термопомпени блокове, термопомпени изсушителни камери за басейни, въздухообработващи камери за чисти помещения и други.
Интернет Страница

WILO

WILO е един от водещите производители на помпи и помпени системи за отопление, климатизация, водоснабдяване и отводняване. В целия свят Wilo е символ на първокласно немско качество.
Интернет Страница

EDER

Австрийската компания EDER е доказал се производител на котли, бойлери, разширителни съдове и системи, както и различни компоненти и аксесоари за отоплителни инсталации.
Интернет Страница

NORDMANN Engineering

NORDMANN Engineering е световен доставчик на решения за овлажняване на въздуха – с доказано качество.
Интернет Страница

Baltimore Aircoil

В “BAC” работят повече от две хиляди души, които проектират, произвеждат и търгуват с най-широката линия в света на фабрично сглобени и сглобяеми на място охладителни кули, водоохлаждащи агрегати и термални акумулатори.
Интернет Страница

Ebara Corporation

Японската компания е водещ производител на помпи и помпени системи за отопление, климатизация, водоснабдяване и отводняване.
Интернет Страница

EURO CLIMA

Водещ производител на въздухообработващи климатични камери. Euroclima предлага стандартни и персонализирани климатични камери с ниска консумация на енергия, качествени компоненти и висока надеждност.
Интернет Страница

Samsung

SAMSUNG

Samsung Electronics са иноватори в прилагането на нови технологии в климатизацията, с цел да предложат все повече възможности на своите потребители. Широката гама от климатични системи са изключително разпознаваеми с креативния си дизайн, полезни функционалности и висока енергийна ефективност, за което са награждавани многократно.
Интернет Страница

Наши дългогодишни български партньори са: